Загрузка...
Загрузка...

WSJ дізнався, хто займе ключові посади при Трампі



Газета також повідомляє, що в перші 100 днів президентства Трамп збирається сфокусуватися на проведенні від трьох до п'яти реформ.
передает:http://ua.korrespondent.net/

Команда Дональда Трампа, який виграв вибори в США, становить список претендентів на різні посади в його адміністрації, пише авторитетна газета The Wall Street Journalз посиланням два джерела в команді новообраного президента.

За даними видання, посаду генпрокурора може зайняти губернатор Кріс Крісті, який зараз є високопоставленим радником Трампа, або губернатор штату Арканзас Аса Хатчінсон.

Також наголошується, що "ядро адміністрації Трампа" можуть скласти екс-мер Нью-Йоркауді Джуліані, а також екс-спікер палати представників конгресу США Ньют Гінгріч. При цьому видання не вказує, які посади вони можуть зайняти.

Крім того, на посаду міністра охорони здоров'я і соціальних служб США розглядається кандидатура республіканця Бена Карсона і губернатора штату Луїзіана Боббі Джиндл.

Газета також повідомляє, що в перші дні після інавгурації, яка відбудеться 20 січня 2017 року, Трамп має намір оголосити про вихід США з транстихоокеанського партнерства і відновити Угоду про вільну торгівлю.

В розмові з WSJ Гінгріч зазначив, що в перші 100 днів президентства Трамп збирається сфокусуватися на проведенні від трьох до п'яти реформ, зокрема здійснювати контроль на кордоні з Мексикою.

Раніше агентство Reuters писало, що світ шокований перемогою Трампа: Європа говорить про кінець світового порядку, а популісти хвалять республіканця.