Загрузка...
Загрузка...

Філатов розповів про цькування під час Майдану



Мер Дніпра Борис Філатов поділився спогадами часів Євромайдану. Він заявив, що бізнесменів в Дніпропетровську залякували і обшукували.
передает:http://korupciya.com/

"Ми були першими з бізнесменів, хто підтримав Майдан тут. У результаті ми отримали натомість обшуки, санкції, відключення торгових центрів від електрики. У підсумку ситуація настільки загострилася, що нам з партнерами довелось сісти на літак і полетіти – подзвонили добрі люди і сказали, що виписані ордери на наш допит. Ми їхали в невідомість і ворожили: чи зможемо повернутися чи ні?" – зазначив він.

Філатов повідомляє, що після смерті Сергія Нігояна зрозумів, що Віктора Януковича більше не буде в країні, тому що "у нас ще ніколи не було, щоб в країні вбивали людей на площах".

Мер Дніпра уточнює, що коли бізнесмени повернулися в місто, то їх відразу призначили в обласну адміністрацію і той час він не може назвати тріумфальним в плані отримання влади. Філатов розповідає, що в місті був бардак, політичні уподобання не визначились, вулицями ходили люди з ножами, прапорами, палицями і постійно щось підпалювали. Він додав, що бізнесмени взяли на себе відповідальність за порядок в місті.