Загрузка...
Загрузка...

Тепер я не буду їсти хліб! Після цієї статті змінилося багато чого


Як можна не любити хліб або відмовлятися від нього? Звикли їсти з різними стравами ароматні шматочки, звикли робити бутерброди. Одна прикрість — магазинний хліб останнім часом став зовсім іншим за смаком, швидко псується, зовсім не той запах.

Виявляється, термофільні дріжджі , які зараз використовуються в хлібопеченні, здатні змінювати його якості і шкодити здоров’ю людини! Завдяки цим дріжджам тісто сходить за годину, а коли хліб готували на дріжджах з хмелю, і воно сходило близько доби!

Передает:https://ukr.media/
Грибкові захворювання надзвичайно поширені. Майже всі хворіють ними: 80 % дорослого населення і 95 % дітей. Причому аптечними ліками ці хвороби не завжди можливо вилікувати, або ж ліки дають короткочасний ефект. Мікоз шкіри стоп і нігтів, грибок слизових — ну хто не чув про таке зараз?

Шкоди дріжджів

Дуже складно відмовитися від купленого хліба, але є вагомі причини вчинити так. Це — мертва їжа. Дріжджі, які ми споживаємо разом з хлібом, потрапляють у капсули із клейковини. Вивільняються з цих капсул вони в кишечнику, починають там розмножуватися і порушувати мікрофлору, подразнювати слизову. Також дріжджі паразитують у крові, споживаючи вітаміни і мікроелементи!

Дріжджі поселяються в кишечнику, і їх виділення вбивають корисну міклофлору , необхідну для його нормального функціонування. У результаті порушуються процеси травлення, всмоктування корисних речовин. Імунітет стає слабким, порушується обмін речовин і людина різко набирає вагу!

Варто навчитися пекти домашній хліб або купувати бездріжджовий. Як тільки ти припиниш їсти покупний дріжджовий хліб , ти помітиш позитивні зміни у своєму організмі. Покращиться стан шкіри і волосся, налагодиться травлення, відразу ж зникне парочка зайвих кілограмів!

Якщо у тебе хоч раз в житті були будь-які грибкові захворювання, варто перестати їсти хліб з магазину обов’язково, в якості профілактики рецидиву. Розкажи про це своїм друзям!