Загрузка...
Загрузка...

Турчинов шокував гучною заявою щодо армії



Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що проходження військової служби повинно стати обов'язковою умовою для політичної чи державної кар'єри.
передает:http://korupciya.com/

"Україна перебуває під постійною загрозою розширення військової інтервенції з боку Росії. Тому посилення здібностей забезпечення безпеки повинно відбуватися постійно і на різних рівнях", — сказав Турчинов на оперативних зборах Збройних сил України 22 лютого, пише Корупція.Інфо

Він переконаний, що Збройні сили необхідно зміцнювати й розвивати, спираючись на досвід останніх 3 років. За його словами, грошове забезпечення військовослужбовців, оклади повинні і далі збільшуватися, особливо враховуючи інфляцію. "Оборона України потребує надійного і высокообученном резерві, готовому за заздалегідь розробленим планом приступити до виконання бойових завдань по дачі відсічі агресору. Потрібно побудувати систему територіальної оборони, при якій усі військовозобов'язані будуть проходити курси підготовки на спеціальних навчальних полігонах, будуть брати участь у зборах та бойового злагодження своїх підрозділів", — зазначив Турчинов.

Турчинов вказав на важливий момент Секретар РНБО вважає, що "військово-патріотичне виховання, військова підготовка і вивчення основ цивільної оборони повинні стати одним з пріоритетів у навчанні як у загальноосвітній, так і вищій школі". "Складно переоцінити важливість залучення до виховання нашої молоді ветеранів АТО, які пройшли сучасну війну.

Проходження військової служби повинно відкривати для молоді соціальні сходинки, стати обов'язковою умовою для політичної чи державної кар'єри, бути престижним та матеріально привабливим", — заявив Турчинов. При цьому в мережі звернули увагу на те, що сам Турчинов в армії не служив.

"Проходження військової служби повинно стати обов'язковою умовою для політичної чи державної кар'єри, бути престижним та матеріально привабливим", — заявив Турчинов, який жодного дня в армії не служив, а починав свою кар'єру з комсомолу", — написав у Facebook відомий блогер Антон Ходза.