Загрузка...
Загрузка...

Суд дав добро на екстрадицію Фірташа в США



Вищий земельний суд Відня задовольнив позов австрійської прокуратури на попереднє рішення австрійського суду, який відмовив в екстрадиції українського олігарха Дмитра Фірташа в США.
передает:http://korupciya.com/

Про це повідомляє Корупція.Інфо

Нагадаємо, що сьогодні вищий земельний суд розглядав апеляцію австрійської прокуратури на судове рішення про відмову в екстрадиції українського бізнесмена Дмитра Фірташа в США.

У повідомленні суду наголошується, що засідання почнеться вранці. Як стверджує інформоване джерело, знайоме з ходом судового розгляду, вердикт суду очікується в цей же день.

Нагадаємо, Фірташ був заарештований в Австрії в березні 2014 року за запитом американської влади. Українського бізнесмена звинуватили в тому, що він хотів отримати дозвіл на видобування титанової сировини в Індії за допомогою хабарів, маючи намір продавати готову продукцію в США. У разі екстрадиції Фірташу загрожує до 50 років ув'язнення з конфіскацією всіх активів.

У квітні 2015 року суд відхилив запит Мін'юсту США про екстрадицію Фірташа, вказавши на неможливість виключити політичні мотиви запиту.