Загрузка...
Загрузка...

Євробачення-2017: ТОП-7 учасників, які вас здивують




Євробачення-2017 почнеться за лічені дні. Сцена збудована, Київ облагороджений, репетиції проводять щодня. Редакція сайту "24" вирішила також підготуватися і розповісти вам про 7 найоригінальніших учасників 62-го пісенного конкурсу.
передает:http://24tv.ua/

Всього на Євробачення-2017 до Києва уже 7 травня прибудуть учасники з 42 країн. А тепер про найцікавіших.

Країни-учасники Євробачення у 2017 році: найяскравіші виконавці

Білорусь

Наших сусідів представить Naviband. Це дует: Артем Лук'яненко і Ксенія Жук. Вони познайомилися 14 лютого! Тепер щороку в цей день вони влаштовують концерт у Мінську. Обоє мають музичне минуле до того, як стали гуртом.

Представники Білорусі на Євробаченні 2017 – Naviband

Гурт активно пропагує білоруську мову. У Києві під час фіналу Євробачення вони планують також виступати з піснею рідною мовою. Так вони хочуть розповісти Європі про культуру свого народу. Зауважимо, у національному відборі Артем та Ксенія брали участь аж тричі! Рівно стільки ж альбомів у їхньому доробку.

На Євробаченні 2017 у Києві Naviband виступить із піснею "Гісторыя майго жыцця"

Велика Британія

А от Велику Британію у столиці України представить 25-річна зірка серіалу "Чисто англійське вбивство" Люсі Джонс. Також дівчина дійшла до фіналу "Х-фактор". А ще її знають з ролей у мюзиклах.

Представник Великобританії на Євробаченні 2017
На Євробаченні 2017 від Великобританії виступить зірка серіалу

Люсі відома не лише як акторка, британці поважають її музичний талант. Вона виконувала національний гімн Вельсу на спортивних змаганнях на стадіоні "Мілленіум" в Кардіфі. Співала Джонс і "Боже, бережи королеву" на всесвітньо відомому "Вемблі". Пісню, з якою виступить співачка, вона написала спеціально для конкурсу у співавторстві з переможницею Євробачення-2013 Емілі де Форест.

Британка на Євробаченні виконає пісню "Never Give up on You"

Сан-Марино

Прекрасну крихітну країну Сан-Марино представить Валентіна Монетта і Джиммі Вілсон.

Цей дует ми віднесли до найцікавіших через жіночу складову. Валентіна Монетта вже вчетверте представляє Сан-Марино на Євробаченні! Вперше джазова співачка спробувала потрапити на конкурс у 2008, однак тоді журі її не обрало… Але Валентіна не покидала надій і таки потрапила Євробачення у 2012, 2013 і 2014 роках.

Представники Сан-Марино на Євробаченні 2017
На Євробаченні Валентіна виступить уже вчетверте!

Її партнером по сцені цього року буде Джиммі Вілсон, який зараз живе у Німеччині, а народився взагалі у Штатах. Він відомий завдяки мюзиклам. Зокрема, зіграв Обаму у мюзиклі "Hope".

Представники Сан-Марино на Євробаченні запалять танцювальним треком

Нідерланди

Нідерланди представить гурт OG3NE, до складу якого входить 3 рідні сестри! Дві з них близнючки – 21-річні Емі і Шеллі – та одна, на рік старша, Ліза. Попри юний вік, Євробачення у їхньому житті вже було. Щоправда, дитяче. У дорослому віці популярність вони здобули, потрапивши на місцеве шоу "Голос". Зараз у них є 3 студійні альбоми.

Євробачення 2017: хто представить Нідерланди
На сцені Євробачення 2017 від Голландії виступлять три рідні сестри

Весь виступ дівчат крутиться навколо сім’ї. Навіть назва гурту – це група крові їхньої мами О і гени, які пов’язують дівчат. Пісню, з якою виступлять сестри, їхній тато написав для мами. Зауважимо, декілька років мама дівчат серйозно хворіла…

"Lights And Shadows" – пісня, яка дає натхнення пережити хворобу

Читайте також: Без Євробачення: хто і чому відмовлявся від участі в конкурсі

Швейцарія

Від Швейцарії у Київ приїде інтернаціональне тріо Timebelle. До його складу входять вокалістка Міруна Манеску, мульти-інструменталіст Емануель Даніель Андрієску та ударник Самуель Форстер.

На Євробаченні 2017 Швейцарію представить інтернаціональне тріо

Це вже друга спроба Timebelle потрапити на Євробачення. У 2015 вони зайняли друге місце у нацвідборі. Раніше, до слова, гурт існував у ширшому складі.

Пісня для Євробачення 2017 від швейцарців Timebelle називається "Apollo"

Болгарія

А от учаснику від Болгарії Крістіану Костову всього 17 років! Але у музиці він не профан, його музична кар’єра розпочався у 6 років.

Представник Болгарії на Євробаченні
Наймолодший учасник Євробачення 2017 – болгарин Крістіан Костов

Два його сингли очолювали національний радіочарт. А ще він практично дійшов до фіналу болгарського конкурсу "Х-фактор". Болгари відомі своїм приязним ставленням до Росії… Костов – не виключення. У 2014 він потрапив на російський конкурс "Голос.Дети" у команду Діми Білана…

На Євробаченні 2017 представник Болгарії зачарує ліричною піснею "Beautiful Mess"

Україна

Ну і, звісно, представники України – гурт O.Torvald на чолі з їхнім вокалістом Женею Галачем. Групі вже 12 років. За цей час хлопці встигли немало! За їхніми плечима – GBOB, "Червона Рута", "Перлини Сезону", "Таврійські ігри". Вони встигли розділити сцену з Linkin Park, Garbage, Evanescence та The Rasmus. А ще записати 5 альбомів.

Євробачення 2017: хто представить Україну
Група O.Torvald – єдиний рок-гурт на Євробаченні 2017

Їхня унікальність на Євробаченні-2017 – це те, що представники від України єдині виконають рок-пісню!

Пісня на Євробачення 2017 представника від України O.Torvald – "Time"