Загрузка...
Загрузка...

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ! Це повинні знати усі! “Нова пошта” – символ шахрайства в Україні



Як "Нова Пошта" перетворюється у шахраїв – продовження.
передает:http://korupciya.com/

Всі листи читачів опублікувати ми, на жаль, не зможемо. Бо від їх кількості, наша стаття стане просто "непідйомною" за розміром для читання, – Корупція Інфо

Отже, ми переконалися в тому, що "Нова Пошта" разом зі своїми співробітниками займається крадіжкою посилок їх клієнтів. В основному крадуться посилки із-за кордону, так як закордонному відправнику в рази важче довести, що саме він відправляв. А якщо врахувати ще той факт, що "Нова Пошта" без жодного дозволу забирає чужі посилки прямо на митному терміналі, то для них ситуація виходить взагалі "солодкою". Називається – бери що хочеш, все одно нічого не доведеш.

В середині листопада, співробітників 23го відділення "Нової Пошти" що знаходиться в місті Києві на Проспекті Бажана, затримала київська поліція. Хлопці попалися "на гарячому". З цього моменту вже пройшов місяць, однак "Нова Пошта" не відповідає на наші офіційні листи з проханням роз'яснити ситуацію, як довго триватимуть крадіжки посилок, і яким чином компанія збирається припинити це? А чи збирається взагалі ?!

Відразу після публікації матеріалу "Нова пошта" поступово перетворюється у шахраїв сама "Нова Пошта" поспішила дати нам відповідь у Газеті 2000.

Вони спробували роз'яснити ситуацію з доставкою вантажів з Китаю в Україну – нібито все добре і красиво, і проблем у нас немає. Однак, листи і коментарі наших читачів, доводять зворотне. Проблеми з крадіжкою і доставкою є, і вони насправді набагато більші, ніж можуть собі уявити керівники "Нової Пошти". Настійно радимо їм прийняти міри, інакше їх бізнесу скоро прийде кінець. Адже в Україні в сфері експрес-доставок існує величезний вибір різних компаній, які врахувавши помилки "Нової Пошти" зроблять висновки, і переманять до себе клієнтів.

Ось лише деякі листи, з підтвердженням, що ми вирішили опублікувати. Думаю їх буде достатньо, для того, що б читачі зрозуміли суть того, що відбувається.

Як бачите, проблеми у всіх практично однакові. Китай, крадений товар.. Клієнти радять не користуватися послугами компанії "SF Express" так як дана організація з піднебесної знаходиться в змові з "Новою Поштою" і у випадку пропажі вашого товару, вам буде неможливо це довести.

Ми припускаємо, що незаконне посередництво "Нової Пошти" у ланцюжку Китай (відправник) – Одержувач відбувається за згодою митниці. Адже свій незаконний track номер "НП" присвоює саме на митному терміналі. Співробітники митниці знають, що це шахрайство в чистому вигляді. Всьому виною наша банальна корупція. На початку грудня ми написали запит у Головне управління ДФС р. в Києві, однак відповіді від них так і не отримали.

Наш читач зняв відео, з роз'ясненням своєї ситуації. Думаю, це відео буде корисним для тих, хто в найближчому майбутньому збирається скористатися послугами "Нової пошти". Воно допоможе не бути обдуреним.

Багато недоброзичливців або просто проплачені коментаторів, звинувачували нас у тому, що стаття замовна і що ми працюємо на замовлення компанії опонентів. Однак, це абсолютно не відповідає дійсності. Ми хочемо не допустити обману наших громадян, будь-якою комерційною компанією у будь-якій сфері послуг – перукарня, кафе або компанія експрес доставки.

Думаю, що в ситуації "Нової пошти" ще дуже рано ставити крапку, і ми наберемо матеріалу на велике розслідування з залученням відповідальних державних органів.

Ганна Меньшикова – Поліграф.