Загрузка...
Загрузка...

У центрі Києва УСПІШНО працює ресторан, який на вкрадені в України кошти відкрила одна їх засновниць «ЛНР»



Журналісти показали квітучий ресторан сепаратистів в Києві.
передает:http://korupciya.com/

Буквально в центрі Києва працює ресторан «Город», який на вкрадені в України кошти відкрила одна їх засновниць «ЛНР» – Зінаїда Найден, директор Луганського хлібозаводу, – Корупція Інфо

Відповідні розслідування провели журналісти «Голосу народу».

Ресторан «Город» знаходиться на вулиці Антоновича, 103, що недалеко від центру Києва. Він був відкритий на інвестиції Зінаїди Найден. Остання стояла біля витоків заснування «ЛНР» і є нев'їзною на територію, підконтрольну Києву.

У сюжеті йдеться про те, що Найден є директором Луганського хлібокомбінату. Свого часу вона отримала посаду «міністра аграрної промисловості ЛНР», а пізніше «депутатський мандат в народній раді ЛНР», очолила фракцію «Економічний союз».

Вартість ресторану – 2 мільйони доларів, левову частку цієї суми надала своїм дітям сепаратистка. В інформації про нього зазначено, що він належить сім'ї її сина Олексія та його дружини Анни, а також ще одному інвестору на прізвище Шварц.

«Найден вкрала досить держрезерву пшениці в Луганську. Всеукраїнський держрезерв, виявляється, зберігався в Луганській області. І в момент, коли Луганську область віджимав Путін, весь цей резерв перейшов у її власність.

І зараз фактично вона, не вкладаючи жодної копійки в випікання-жарку хліба, продає хліб на всю Луганську область, отримує від цього величезний надприбуток і природно купує свинець для наших солдатів», – розповів журналіст.