Загрузка...
Загрузка...

Соцмережі відреагували на безперешкодну втечу екс-беркутівців до РФ




Звільнений Апеляційним судом Києва під чесне слово екс-беркутівець Віталій Гончаренко та ще троє його колишніх колег втекли до Росії, – передає Корупція Інфо

Ігор Мосійчук: Беркута-вбивці Героїв Небесної сотні з дозволу суду та імпотентності правоохоронців продовжують тікати до Московії. Тюрми забиті патріотами і добровольцями а беркутів-вбивців суд випускає навіть не під домашній арешт а просто під особисте зобов’язання. Тікайте на всі чотири сторони. Вважаю, що ГПУ має провести розслідування і всі винні у втечі до Московії Гончаренка і К. мають зайняти їхні камери в Лукянівському СІЗО.
передает:http://korupciya.com/

Роман Петушков: Бугага, тут под праздники оказывается беркутов, которые по делу майдана проходили, отпустили в РФ. Мои “поздравления” “реформаторам”, я как-то и не удивлен даже…

Євген Піддубний: Я просто в шоці, три роки маячні та затягування справи беркутів-вбивць, казочки про правосуддя, а як інтерес до справи у людей пройшов, то їх і випустили.

Sergii Kostezh: Расстреливал людей на Майдане?  Ну и езжай спокойно в Россию, бог с тобой. Пока в стране сажают в тюрьму добробатовцев, пока Равликам дают сроки за какую-то не стоящую выеденного яйца херню, пока ГПУшники ведут ярую борьбу со страшными взяточниками на 200 долларов, выступают в крестовый поход против журналистов и “скунс-команды”, атакуют общественников из экспертных центров, убийцы и мерзавцы свободно уезжают за границу.

Колишньому бійцеві харківського “Беркуту” Віталію Гончаренко інкримінують понад 33 замахів на вбивство під час розгону учасників Революції Гідності.