Загрузка...
Загрузка...

Кадиров сходить з розуму: про що попереджала Окуєва перед загибеллю


Дружина Адама Осмаєва була впевнена, що вбивство чоловіка курували в Кремлі

Учасницю АТО і дружину командира батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва Аміну Окуєву розстріляли сьогодні в Київській області.

Передает:politeka
Трапилося трагедія майже через 5 місяців після першого замаху на Аміну Окуеву і Адама Осмаєва. Нагадаємо, в Києві на Подолі відбувся замах на учасників АТО, які служили в лавах батальйону поліції Київ-2, подружжя Адама Осмаєва і Аміни Окуєвої. Нападник вистрілив у груди Адаму Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила декілька пострілів у стрілка.

Після замаху Окуєва пояснювала, що сталося в червні – це однозначно спецоперація з російської сторони. Була оперативна інформація, яка це підтверджувала.

“Нам постійно надходить інформація з різних джерел, ФСБ займається тим, щоб ліквідувати Адама. Плюс кадирівці. Кадиров взагалі сходить з розуму. Він за сто тисяч кожному, ледь не бомжу, дає, який погоджується «хоч щось зробити”, – говорила влітку Окуєва.

Головною мораллю події для себе вона вважала те, що «наші життя і смерті лише в Руках Всевишнього».

«А всім побратимам ще раз хочу нагадати знайому всім бійцям істину: в екстремальній ситуації у нас залишаються тільки ті навички, які були відпрацьовані до автоматизму. Ми теж любимо вас. А вороги хай утрут соплі — цього разу криваві!», — підсумувала Аміна Окуєва.

Нагадаємо, героїню АТО Аміну Окуєву підло розстріляли під час зупинки на залізничному переїзді.

В результаті нападу Аміна Окуєва загинула. Адам Осмаєв залишився живий. Цю інформацію підтвердив товариш Окуєвої Дмитро Булатов.

Як повідомляла Politeka раніше, це не перша спроба вбивства подружжя. У Києві на Подолі, 1 червня стався замах на Осмаєва і Аміну Окуеву, але тоді їм вдалося вижити і затримати кілера. Ним виявився найманий вбивця, який давно співпрацює з лідером Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.