Загрузка...
Загрузка...

Перейшов дорогу могутнішим за Порошенка силам: Блокуванням "Рошену" Садовий перекриває собі можливість притулку на Заході - Карпенко


Найменше в цій історії постраждає саме ПОП, бо "Рошен" наразі не його головний біль. А от мер Львова необачно палить собі "мости для відходу". "Секира Луценка" вже розчохлена - компромату достатньо, вважає автор.

Передает:patrioty
Андрій Садовий

Відомий український блогер Богдан Карпенко в своєму блозі пише про те, що мер Львова Андрій Садовий ще, напевно, не повністю зрозумів, що його тітушки, по-іншому депутатів з «Самопомочі» не назвеш, не "бізнес Порошенка» в результаті анонсують блокувати, а Ротшильдів, в управлінні яких зараз знаходиться корпорація «Рошен», 

«Уже дійшло, як думаєте? І наскільки ясно Андрій Іванович усвідомлює наслідки подібних ініціатив власної партії для своєї репутації в посольствах, де він так любить бувати? І як це буде Андрій Іванович з поганою репутацією потім просити захисту у посольств, коли прокуратура повідомить про цікаві моменти неймовірною «господарської» діяльності Андрія Івановича за останні роки у Львові?», - задається питанням блогер.
Карпенко вважає, що пана Садового хтось сильно підставляє, байдуже ставлячись до всіх тих досягнень, які «міцний господарник» зробив протягом певного часу у Львові.
Опублікував: Олег Устименко