Загрузка...
Загрузка...

Ворожі Гранатомети Замовкли Відразу Після Приїзду Порошенка На Передову


Вчора Петро Олексійович був на фронті. В Авдіївці. Вальяжний, в розстебнутій військовій куртці і без головного убору, як і належить Верховному головнокомандуючему, він приймав рапотри і доповіді генералів, спілкувався з офіцерами і простими солдатами.

Передает:antikor
І знов, як і більше року тому, коли Президент раптово з’явився на передовій, на фронті панувала повна тиша. Знов, приголомшений візитом Президента України на передок, ворог, розгублено впав у стан анабіозу.

А я просто згадав свій торішний допис з приводу приїзду нашого славетного Головнокомандуючого на самий край нашої оборони:

Петро Олексійович приїхав на самісеньку передову. І сталося диво!

Ворожі гармати замовкли. Міномети супротивника зникли, снайпери захворіли, диверсанти поїхали додому, а безпілотники вилетіли нахєр у зворотньому напрямку.

Все завмерло по той бік лінії фронту. Як Урі Гелєр, зупинив Лондонський Біг-Бен, так наш славетний Президент Порошенко, силою думки і, особливо, своєю присутністю, зупинив ворожі обстріли і бойові дії агресора.

Тому, Петро Олексійович ! Велике прохання, залишайтеся і надалі на передовій ! Ваша присутність там є цілковитим запобіжником від ворожої агресії.

Тільки треба, щоб ворог бачив вас там, а народ не бачив вас у Києві. А якщо, раптом, прилетить і вас вб’є, то нічого страшного! Головне, щоб був мир!