Загрузка...
Загрузка...

Повіситься ще 8 дітей: жителі Вінниччини нажахані


З’явилися моторошні подробиці одного з самогубств, яке сталося напередодні в Погребищі під Вінницею

Передает:politeka
Нагадаємо, минулого тижня стало відомо про смерть 22-річної вчительки.

Віта Воловікова повісилася в гаражі. При ній були дві записки. В одній Віта просила вибачення за цей фатальний крок, в іншій – просила нікого не звинувачувати в смерті. Оскільки на тілі ознак насильницької смерті не виявили, копи відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, але з позначкою «самогубство».

За словами директора Погребищенської школи №1 Тетяни Носової, Віта прийшла в школу 8 вересня, вона працювала на півставки вихователем групи продовженого дня, а паралельно закінчувала шостий курс історичного факультету. Нещодавно вона розлучилася, але знайшла нову любов, вийшла заміж і навіть завагітніла. Але потім сталася біда – плід завмер. На думку колег загиблої дівчини, саме це і сімейні негаразди стали причиною самогубства.

Вони не пов’язують її смерть з попередніми, хоча зв’язок напрошується. Справа в тому, що Віта Воловікова була одружена з Сергієм Бурлаком – рідним дядьком третьої жертви низки самогубств – Вадима Протопіша. Таким чином, в одній сім’ї за місяць сталися два самогубства.

Нагадаємо, першим повісився Влад Марнопольскій, за ним однокласник Протопіша – Юрій Мельник. Сходивши на похорон знайомого, повісився і Вадим Протопіш.

Перелякані першим самогубством жителі Погребища їздили до ворожки, яка повідомила, що до кінця цього року повіситься ще вісім дітей.