Загрузка...
Загрузка...

«ЧОГО СИДИТЕ ПО СВОЇХ ХАТАХ! ЩО ВИ ВИЧІКУЄТЕ? Я ВАС ЗАКЛИКАЮ, ПРОКИНЬТЕСЯ ВИ! ЗА УКРАЇНУ ТРЕБА ВБИВАТИ! — АРТЕМ СЕМЕНІХІН МІСЬКИЙ ГОЛОВА КОНОТОПУ


Семеніхін Артем Юрійович — міський голова міста Конотоп, учасник АТО.
Передает:best-info

Прославився завдяки своїй ексцентричній поведінці, що набула розголосу як в Україні, так і за її межами.

Нагороджений медалями «За оборону щастя» і «За жертовність та любов до України».

Вивів Конотоп на І місце в області за темпами наповнення бюджету згідно підсумків 2016 року.

Відмовив приватним перевізникам у підвищенні вартості проїзду в маршрутних таксі з 3 до 6 гривень. У відповідь на це, перевізники оголосили страйк. Для виходу з транспортного колапсу, міський голову залучив комунальний транспорт і приватні перевізники були вимушені піти на поступки. Страйк було припинено, а у компенсацію за нанесені громаді незручності, ціна за проїзд на місяць була знижена до 2.5 гривень. По його завершенню, ціна за проїзд в конотопських маршрутках стала як і раніше — 3 гривні.

Після обрання мером, було надано звання почесних громадян міста Конотоп чотирьом загиблим в АТО солдатам: Євгену Бірюкову, Михайлу Суслу, Анатолію Шульзі і Андрію Ваховському. На честь кожного з них також були названі вулиці. Крім того, в місті з’явилась вулиця на честь загиблого в АТО Ореста Квача і вбитого керівника «Правого Сектора» західної України Олександра Музичка («Сашко Білий»).

м.


Він є прикладом для усіх українців. Про нього вже знає багато людей. Конотоп має гордитись таким міським головою і допомагати йому ділом.

Вдео дивіться за посиланнням:ВІДЕО