Загрузка...
Загрузка...

Паніка та евакуація: на київському вокзалі щось відбувається print поділитись


Надійшло повідомлення про мінування вокзалу

Передает:znaj
Сьогодні, 3 грудня, на київському Центральному залізничному вокзалі евакуювали усіх пасажирів та працівників. Невідома особа зателефонувала на лінію 102 та повідомила про замінування.

Про це повідомили на сторінці "Укрзалізниці" у Facebook.

На місце терміново прибули співробітники Міністерства внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Затримки в русі поїздів немає, посадка пасажирів здійснюється через прилеглі до центральної будівлі переходи.

"Бланки замовлень квитків придбаних через інтернет пасажири можуть роздрукувати на приміському вокзалі станції Київ-Пасажирський", - йдеться в повідомленні.

Залізничники також закликали пасажирів зберігати спокій та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Пізніше представники "Укрзалізниці" повідомили, що інформація про мінування не підтвердилась. Правоохоронці та рятувальники перевірили усі приміщення вокзалу, але не виявили вибухонебезпечних предметів. Вокзал відновив роботу у звичайному режимі близько 12:00.

Зазначимо, що не вперше невідомі повідомляють про мінування залізничних вокзалів у цьому році, але жодного разу інформація не підтвердилась.

Дивіться: "Укрзалізниця" призначила сім додаткових потягів на новорічні свята та Різдво

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" розпочала продаж квитків на міжнародні поїзди, які прямують до країн Європейського Союзу. Вони почнуть курсувати в цьому напрямку з 10 грудня.