Загрузка...
Загрузка...

“Не було в планах хоронити свою кровиночку…”: Дитини не стало, проте батьки винні лікарні 13 тисяч доларів

Батьки маленької ковельчанки Насті Абрамчук заборгували госпіталю, в якому лікувалася їхня дитина, майже 13 тисяч доларів. Тому небайдужих людей просять підтримати їх у цю тяжку хвилину.
Передает:https://korupciya.com/


Про це йдеться у дописі на сторінці “Настуся Абрамчук Битва за життя”.

Нагадаємо, дівчинка померла вранці 14 квітня.

“Муки, які переживала дитина, то біль для нас всіх… біль у минулому для дитини, а тепер від болю розкриваються серця батьків!!! Не було в планах хоронити свою кровиночку, бо діти наше майбутнє і не мало так статися… Та все ж не так стається, як ми хочемо. Велике прохання підтримати батьків, адже дитини немає, а борг перед госпіталем майже 13тис$ + поховання. Це величезні кошти, які батьки мають сплатити… Вони виснажені горем і немає звідки взяти!!! Кожнісінька Ваша гривня на вагу золота в сім’ї Абрамчуків!!! Вони невтомно дякують за підтримку, яку отримували протягом пекельного року… Дуже багато людей слідкували за Настунею, надавали як моральну, духовну, так і матеріальну підтримку!!!” – пишуть на сторінці.

Карта ПриватБанку тата Сергія Абрамчука 4149 4996 4811 1977.

Страшний діагноз – гліобластома стовбурових відділень головного мозку диффузного характеру – Настусі діагностували на Волині у грудні 2016 року. В Україні дівчинка пройшла курс опромінювання.

Згодом турецькі лікарі погодились провести операцію та викликали дівчинку у Стамбул. Проте Настя захворіла і політ відклали.

Після нового року, 3 січня, дитина з батьками таки полетіла до Стамбулу. Проте операцію знову відклали бо у дівчинки «впали солі у крові».

Зрештою, 9 січня, Насті Абрамчук провели операцію. Турецькі лікарі видалили велику частину пухлини.

У лютому стан дівчинки погіршився. Лікарі припинили фізреабілітацію і почали шукати причину погіршення.

Згодом у дівчинки піднялась температура і її терміново перевели у відділення реанімації. Причиною стала серйозна інфекція у крові дитини.

За тиждень у клініці родині виставили рахунок в 11 тисяч доларів.

Згодом дівчинці зробили операцію зі встановленню трубки в горло для поліпшення дихання (трахеостома).

За деякий час дитину відключили від апарату штучного дихання. Хоч самостійно їй було складно дихати. Стан дівчинки лишався стабільним, а пухлина навіть зменшилася.