Загрузка...
Загрузка...

Померла зірка фільму “Любов і голуби”, яку любили мільйони


У Москві у віці 83 років померла актриса Ніна Дорошина, яка виконала одну з головних ролей у фільмі “Любов і голуби”

Передает:Politeka. Як повідомляють російські ЗМІ, зірка фільму “Любов і голуби” викликала швидку додому, поскаржившись на біль в грудях. Медики прибули на місце виклику і, провівши огляд, зафіксували проблеми з серцем, які є у артистки в силу віку.

Від госпіталізації актриса відмовилася, заявивши, що буде лікуватися в домашніх умовах.

Також повідомляється, що артистка померла вдома.

Ніна Дорошина народилася в підмосковному Лосіноостровську. Вона закінчила Театральне училище імені Б. Щукіна. Дебютувала на сцені “Соврємєнніка” в 1958 році.

З 1981 року навчала студентів в своїй альма-матер.

Всенародну любов Ніна Дорошина отримала після виконання однієї з головних ролей у фільмі “Любов і голуби”.

Нагадаємо, як повідомляла Politeka, 12 березня зупинилося серце Олега Табакова. Лікарі робили найпесимістичніші прогнози, проте родичі не вирішувалися відключити його від апаратів підтримки життєдіяльності. В результаті у Олега Павловича стався серцевий напад.

Йому було 82 роки. Він був актором театру і кіно, режисером, педагогом, художнім керівником МХТ імені Чехова і Театр під керівництвом Олега Табакова ( «Табакерки»). Також він був худрком Московської театральної школи / коледжу свого імені для обдарованих дітей.

Пізніше стало відомо, кому дістанеться все майно Табакова.

Російські ЗМІ повідомляють, що ще в 1990-х роках легенда радянського і російського кінематографа переписав все майно.

Вмовила його на цей крок дружина (на той момент, а нині вже вдова) – Марина Зудіна. Так, Зудіна домоглася того, щоб Табаков переписав практично всі володіння на неї. У власності Табакова залишалася лише одна квартира, але і цю нерухомість він через кілька років відписав їй.

Одночасно з цим російські журналісти відзначають, що діти Табакова та Зудіної – син Павло і дочка Марія без спадщини не залишаться, а ось Антон і Олександра (діти від першого шлюбу з актрисою Людмилою Крилової), швидше за все нічого не отримають.