Загрузка...
Загрузка...

“І Дронов, і Зайцева будуть…”:Суд озвучив рішення щодо винуватців смертельної ДТП у Харкові

У Київському районному суді Харкова, де слухається справа по ДТП з численними жертвами, було вирішено, що обидва обвинувачені водії залишаться за гратами. І Олена Зайцева, і Геннадій Дронов будуть перебувати в СІЗО до 1 червня.
Передает:https://korupciya.com/


Прокурор відділу прокуратури Харківської області Валерій Бухан пояснив, що обвинувачених не можна поки відпускати на свободу, оскільки залишаються недопитаними деякі свідки. Так, наприклад, може чинитися тиск на важливого свідка – пасажирку автомобіля «Фольксваген Туарек».

Як повідомляє АТН, адвокати потерпілих позицію прокуратури підтримали. Зайцева і її адвокат теж не заявили заперечень. Адвокати Дронова були проти утримання під вартою свого клієнта. Домагаючись домашнього арешту для свого підзахисного, адвокати вказували на те, що Дронов не намагався ухилитися від слідчих дій, а під опікою у нього 85-річна мама. Суд цих доводів не послухав.

В ході процесу вже встигли допитати половину заявлених свідків звинувачення. 4 квітня в суді давали свідчення патрульні поліцейські, які працювали на місці аварії.