Загрузка...
Загрузка...

Ще групі “дипломатів” доведеться пакувати валізи: Британія збирається закрити “лігво російських шпигунів” у Лондоні

Цього разу йдеться про закриття торгового представництва РФ, яке розміщене у селищі Хайгейт на півночі британської столиці.
Передает:http://patrioty.org.ua/


Велика Британія погрожує закрити торгове представництво Російської Федерації, що знаходиться на півночі Лондона. Про це повідомляють The Telegraph та The Daily Mail з посиланням на джерело, знайоме із ситуацією, передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

Як відомо, уряд президента РФ Володимира Путіна має чотири бази у Британії, включаючи посольство, консульство, торгове представництво та одну садибу.

Джерело підтвердило, що уряд Британії розглядає питання закриття торгового представництва РФ, додавши, що “Хайгейт (селище на півночі Лондона, де знаходиться установа РФ – Ред.) – є лігвом шпигунів”.

За даними джерела, закриття представництва розглядається як відповідь на заяву Кремля про те, що ще більше британських дипломатів повинні бути вислані з Росії.

Як повідомлялося раніше, МЗС РФ вимагає від Британії протягом місяця скоротити кількість працівників у посольстві і генконсульствах в Росії до числа дипломатичних працівників РФ в Британії.

Зазначимо, що Росія раніше вже оголосила про висилку 23 дипломатичних співробітників посольства Великої Британії в Москві після аналогічного кроку Лондона.

МЗС Великої Британії висловило жаль з приводу видворення Росією дипломатів, втім наголосило, що Москва порушила міжнародне право, отруївши колишнього російського шпигуна та його доньку на британській землі.