Загрузка...
Загрузка...

“Вимагав 4 тисячі доларів”: СБУ на гарячому затримали відомого чиновника

У Луцьку працівники СБУ викрили на хабарі посадовця Державної архітектурно-будівельної інспекції. Чиновника затримали безпосередньо на робочому місці. Про це повідомили у прес-службі УСБУ в області.
Передает:korupciya.com


Працівники викрили на хабарі начальника одного з відділів Управління державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) у Волинській області. Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця 4 тисячі доларів. Гроші повинні були передати через посередника.

За ці гроші зловмисник обіцяв надати дозвіл на реконструкцію будівельного об’єкта, площею понад п’ятсот квадратних метрів.

Оперативники спецслужби затримали посередника на одній з вулиць обласного центру під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.

Посадовця працівники СБ України затримали на робочому місці.  У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.

Операція з викриття зловмисників проводилась спільно з підрозділом запобігання та протидії корупції ДАБІ України під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області.