Загрузка...
Загрузка...

Після побиття поліцейськими двох чоловіків на Закарпатті селяни влаштували бунт



Поліцейські жорстоко побили двох молодиків-жителів села Нижні Ворота Закарпатської області. Один із чоловіків знепритомнів і правоохоронці залишили його в канаві, а іншого чоловіка вони вивезли до лісу, де продовжили бити.
Передает:expres.ua
 Один із потерпілих чоловіків розповів, що інцидент трапився вранці 20 липня. За словами молодика, коли він та ще один чоловік поверталися додому, до них під'їхало авто патрульної поліції. З автомобіля вийшли двоє патрульних і, нібито, безпричинно побили чоловіків.

Зазначається, що після нанесення поліцейськими тілесних ушкоджень один з молодиків знепритомнів, а коли прийшов до тями, на місці вже нікого не було.

За словами другого потерпілого, його на патрульній машині вивезли до Свалявського району в ліс і продовжили бити.

 Наразі один з потерпілих перебуває на лікуванні в хірургічному відділенні Воловецької районної лікарні. Чоловіки зняли побої і звернулися до правоохоронців. Обурені інцидентом місцеві жителі 22 липня влаштували протест і перекрили трасу Київ – Чоп. Про це повідомив місцевий депутат Віктор Повідайчик. Шановні друзі! Щойно повернувся з поста патрульної поліції в селі Нижні Ворота. Обурені люди перекрили трасу Київ – Чоп. А справа в тому, що поліцейські познущалися над двома Нижньоворітськими хлопцями, по-звірячому побивши їх, – написав депутат, додавши до свого допису фото поранення одного з потерпілих.

Шановні друзі! Щойно повернувся з поста патрульної поліції, що в селі Нижні Ворота. Обурені люди перекрили трасу Київ-Чоп. А справа в тому, що поліцейські познущалися з двох Нижньоворітських хлопців, по звірячому побивши їх. Як депутат районної ради готую відповідні звернення до правоохоронних органів області задля проведення об'єктивного розслідування і покарання винних!