Загрузка...
Загрузка...

Дороги Чортківщини почнуть посилено патрулювати


Як дізналися журналісти  Чортків.Онлайн вчора керівник патрульної поліції Тернопільської області Богдан Шевчук провів термінову оперативну нараду щодо введення невідкладних заходів з посилення безпеки дорожнього руху.
Передает:chortkiv.online
Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

Відділ безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції разом з працівниками превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області та Укртрансбезпеки обговорили спільний план дій. Основна мета – профілактика зниження аварійності та забезпечення безпеки руху на вулично-шляховій мережі Тернопільської області. Присутні проаналізували стан аварійності в області, аварійно- небезпечні ділянки автошляхів, причини та умови вчинення ДТП.

В підсумку будуть вжиті невідкладні заходи щодо безпеки учасників дорожнього руху, шляхом залучення додаткових екіпажів, посилення патрулювання в місцях концентрації ДТП та скупчення транспортних засобів.

Особливу увагу приділятимуть транспортним засобом, які здійснюють нерегулярні або регулярні спеціальні пасажирські перевезення на міжміських автобусних маршрутах та вантажівкам.