Загрузка...
Загрузка...

Бойовики перевіряють транспорт і телефони: розвідка повідомила, що відбувається в "Л/ДНР"


Окупаційну "владу" особливо цікавлять чоловіки 18-45 років з досвідом служби в силових структурах
Передает:ukr.segodnya.ua
З метою мобілізації населення на окупованих територіях Донбасу до лав "армії" т.зв. "Л/ДНР" бойовики зупиняють автомобілі, перевіряють телефони і вносять людей в свою базу даних для подальшого залучення на фронт. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Повідомляється, що російська окупаційна влада проводить заходи щодо посилення контролю над населенням тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Через ухилення місцевих жителів від "військової служби" бойовики проводять додаткові заходи.

"19-20 липня в населених пунктах і на пунктах пропуску, що знаходяться на окупованій території, т.зв. "правоохоронними" органами проводилася перевірка автомобільного транспорту та автобусів. Особлива увага приділялася особам чоловічої статі у віці від 18 до 45 років, які мають досвід проходження служби в силових структурах. Чоловіків опитували щодо мети поїздки та пункту призначення, перевірялися документи, що засвідчують особу, наявність реєстрації в тимчасово окупованих населених пунктах, а мобільні телефони вилучалися для перевірки. Отримана в ході перевірки інформація заносили окупантами в окрему базу даних для подальшого використання під час проведення мобілізаційних заходів", – повідомляє розвідка.

Нагадаємо, бойовики почали мобілізаційні заходи і відловлюють "призовників" і на вулиці, і на роботі. Місцеві окупаційні "адміністрації" вирішили, що повістки більше не ефективні.