Загрузка...
Загрузка...

Міський голова Чорткова просить допомоги


Як ми вже писали, вчорашній дощ, як майже більшість попередніх викликають утворення водяної перешкоди по вулиці Шевченка.

Передает:chortkiv

Особливе обурення від жителів цієї та прилеглих вулиць можна прочитати в соцмережах

На це обурення міський голова Володимир Шматько написав наступне:

Volodymyr Shmatko Люди я вже не дивуюсь що дехто з Вас пише. !!

Це найнижча точка міста, який би приймач і лоток там не був він не забере її миттєво!! Діаметр дощової каналізації 300!
А треба труби діаметром 1 метр і переконати вулиці Шевченка і Незалежності. Уявіть на секунду маштаби робіт.

Це стихійний дощ!!! Останім часом частішає, нажаль.
Краще хоть ОДИН раз, хоть ХТОСЬ запропонуйте варіант.


Або

Продовжуйте писанину, якщо Вам від того краще.

З чого він взяв, що це “найнижча точка міста” і ввів поняття “стихійний дощ”, що напевне дозволяє оголосити в місті “надзвичайний стан”.

Незважаючи на аргументовану відповідь, невдоволення лиш посилюється.

Тому, для переведення енергії в конструктивне русло пропонуємо здійснити так званий “мозковий штурм” для допомоги міському голові та комунальникам по вирішенні цієї проблеми.

«Мозкови́й шторм» (або «злива ідей», ґенерування ідей, англ. brainstorming) — популярний метод висування творчих ідей у процесі розв’язування наукової чи технічної проблеми, сеанси якого стимулюють творче мислення.

Автор креативної техніки, що отримала назву мозковий штурм – Алекс Осборн (1888 — 1966)— відомий американський діяч в галузі реклами. Метод запропоновано у 1953 році.

Основні правила мозкового штурму такі: – у групу генераторів ідей включають фахівців різних спеціальностей (4…12 чол.); – основна мета групи – висловити максимальну кількість ідей;на формулювання кожної окремої ідеї відводять 2…3 хв; – при генерації ідей критика заборонена; – штурм продовжується 20…40 хв; – у групу експертів включають фахівців з питання, яке розглядається; вони виконують аналіз ідей, при якому необхідно з кожної ідеї отримати раціональне зерно; – якщо задача не вирішена, штурм повторюють з іншим складом групи генераторів ідей.