Загрузка...
Загрузка...

У ГЕЛЬСІНКІ ПУТІН НАТИСНУВ КНОПКУ ПРОЦЕСУ ЛІКВІДАЦІЇ РОСІЇ



Повернувшись до Штатів, Трамп виразно відчув, що треба або самому піднімати документи оформлення відставки Ніксона і щось там вже конспектувати, або патологоанатоми будуть складати звіти про причини передчасної кончини президента. Справа в тому, що Трамп спробував висякатися не просто в полотнище прапора США, але і в стяги сукупності спецслужб, ФБР, АНБ, ЦРУ і т.д., а такі вправи гарантовано закінчуються дуже погано.

Передает:ekoinvest.pp.ua
Тож не дивно, що тепер Трамп розповідає про те, що його неправильно зрозуміли, що він хотів сказати одне, а почули інше, що стенограма перговоров не відображає справжнього стану речей і що взагалі-то він – білий і пухнастий і вже тим більше, нічого не має проти силового блоку своєї країни. Але тут вже велике питання, що було гірше, фраєрськи промови в Гельсінкі, або демонстрація того, як фраєр здав назад. Загалом, як самостійний політичний діяч Трамп уже скінчився, а можливо і не починався. Навіть ті, хто виправдовував його дивні рухи й мови, тепер переконалися в тому, наскільки вони дивні.

Але вся ця ситуація матиме ще один ефект. Штати отримали потужне щеплення від РФ і Путіна і тепер вони перехворіють внутрішньою хворобою, після чого буде вже броньований імунітет проти цієї гидоти. І так, саме в Гельсінкі Путін натиснув кнопку процесу ліквідації РФ.

Тепер буде відпрацьовуватися оновлений варіант Рейгана-Тетчер, який розвалив куди більш потужний гадючник, та ще й з більш продуманою і просунутої ідеологією. Совок сконав досить швидко, а РФ – совок і тому здохне набагато швидше.