Загрузка...
Загрузка...

Шварценеггер В Україні: Коли І Де Можна Буде Зустріти Легенду

Знаменитий кіноактор, екс-бодібілдер і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер протягом двох місяців прибуде в Київ
Передает:ekoinvest.pp.ua

Про це розповів мер української столиці Віталій Кличко в ефірі одного з телеканалів. За словами Кличка, Шварцнеггер повідомив йому про це в розмові по Skype. 30 липня у американця був день народження і київський мер дзвонив його привітати.

“Він мені сказав, що протягом наступних двох місяців він приїде в Київ. Я його запросив. Це дійсно світова зірка, колишній губернатор штату Каліфорнія. Переконаний, що він і дасть поради, і зможе ознайомитися з одним з найкрасивіших міст світу”, – сказав він.

Також він нагадав, що в Києві з 30 вересня до 5 жовтня відбудеться 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). В столицю України прилетять близько 700 учасників конгресу з 160 країн світу.

Як передавала Politeka, Арнольд Шварценеггер розкритикував президента США Дональда Трампа за його незручне поведінку під час прес-конференції з Володимиром Путіним. Відповідне відео він опублікував у своєму Twitter. На відео він розкритикував те, як президент поводився на прес-конференції з Володимиром Путіним після їх офіційної зустрічі 16 липня.

«Президент Трамп, я тільки що бачив вашу прес-конференцію, це виглядало ніяково. Ви стояли там, як бовдур, як маленький фанат. Я запитував себе, коли ж ви попросите в нього автограф, або селфи, або щось подібне», – почав своє звернення актор.

Шварценеггер додав, що президент практично продав свою країну.

«На цій конференції ви буквально продали нашу розвідку, систему правосуддя і, що найгірше, нашу країну. Ви президент США. Ви не повинні так чинити. Що з вами? Що залишилося від сили слів Рональда Рейгана? Він стояв на Берлінській стіні і говорив: «Пане Горбачов, знесіть цю стіну». Що з цим усім сталося?», – дивується він.