Загрузка...
Загрузка...

Захмарні мільйони у Гриценка! Вся правда про політика-антикорупціонера! Декларація, яка обурила всю країну!



Заробивши за рік 150 тис. грн., Анатолій Гриценко поклав на свій банківський рахунок три мільйони, – пердає Корупція Інфо
передает:http://korupciya.com/

Тричі колишній міністр оборони та лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко задекларував 3 млн грн, а також дороге майно, походження якого, м'яко кажучи, незрозуміле.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» пише журналіст Андрій Лаврик.

Очевидно, він аналізував декларацію політика за 2016 рік, яку той виклав на персональному сайті.

З цього документа випливає, що сам Анатолій Гриценко в минулому році заробив трохи більше 150 тис. грн, ще 454 тис. грн в будинок принесли заявлені в декларації члени сім'ї. Сукупно – 600 «з хвостиком» тисяч гривень.

У декларації зазначено, що якийсь член родини Анатолія Гриценка нещодавно обзавівся автомобілем Toyota RAV4 2016 року випуску. Вартість такого «паркетного» позашляховика стартує від 635 тис. грн., тобто перевищує задекларований річний дохід всієї родини Анатолія Степановича.

Але це ще не все: в декларації політик зазначив, що на його банківському рахунку зберігається 3,2 млн грн, з яких 3 млн грн він вніс в 2016 році. Звідки ці гроші, Анатолій Степанович скромно промовчав.

Таким чином сімейство Гриценка в минулому році обзавелося активами загальною вартістю 3,635 млн грн, легально заробивши лише 1/6 частина цієї суми.

Зазначимо, що Анатолій Гриценко — частий гість телеканалів, чиї власники мають підозрілу репутацію, в ефірі яких невтомно таврує чинну владу за корупцію.

Син Анатолія — лідер «Автомайдану» і депутат Київради Олексій Гриценко — активно підтримує діяльність громадської організації «Центр протидії корупції». ЦПК очолює Віталій Шабунін, до добробуту якого у громадськості нещодавно з'явилися питання.

Зазначимо також, що в 2014 році Віталій Шабунін балотувався у Верховну Раду від партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція», але цій політсилі не вдалося завоювати симпатії виборців, і до парламенту вона не потрапила.