Загрузка...
Загрузка...

Трохи смаколиків під кінець тижня. Добірка найцікавіших новин


Доброго вечора, друзі. П'ятниця, трохи смаколиків під кінець тижня.

Передает:OlehPonomar
Інформацію підтверджено: вчора міністр оборони Польщі, Антоній Мацєревіч, оголосив, що звіт стосовно смоленської авіакатастрофи (теракту проти польського літака) буде готовим навесні.

Інформацію не підтверджено: спікер державного департаменту США, Гізер Науерт, спростувала чутки про скору відставку держсекретаря Рекса Тіллерсона, які з подачі The New York Times рознесли у масмедіа Associated Press та Reuters.

Ще на весну: московитсько-даґестанського олігарха Сулеймана Керімова підозрюють в ухиленні від сплати €400 мільйонів податків у Франції.

NordStream2 під загрозою: вчора парламент Данії ухвалив закон, який дозволяє міністерству іноземних справ країни самостійно визначати доцільність прокладання трубопроводів через територіальні води королівства.

Фрегат ВМС Франції, F-714 Guepratte, зайшов вчора на кілька днів до порту Одеси.

Наступного року, вперше після 1997 року, у військових навчаннях в Україні (Чисте небо 2018) візьмуть участь американські винищувачі F-15.

Український фонд енергоефективності отримає п'ятирічну підтримку від ЕС та уряду Німеччини.

Україна підписала рамкову угоду партнерства з ООН на 2018-2022 роки, яка передбачає залучення біля $700 мільйонів (в-основному для українського Донбасу).

Бонус-новина: Конституційний суд Грузії скасував кримінальну відповідальність за вживання маріхуани.

Наприкінці тижня традиційно дякую читачам, які фінансово підтримують мій щоденний блоґ, а також усім, хто підтримав мене на конкурсі-рейтингу ICTV. Це наша спільна перемога. Без вас її би не було. Дякую кожному, хто віддав за мене свій голос. Пишемо Історію разом. Гарного всім завершення тижня.