Загрузка...
Загрузка...

Михайло Саакашвілі ТЕРМІНОВО звернувся до усіх лідерів опозиційних сил: «Завтра в Києві відбудеться Марш за імпічмент…»


Mikheil Saakashvili Я хочу звернутися до лідерів опозиційних сил.

Передает:best-info
Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Анатолій Гриценко, Василь Гацько (Vasyl Gatsko), Олег Тягнибок, Valentyn Nalyvaichenko, Dmytro Dobrodomov, Віктор Чумак, Егор Фирсов, Mustafa Nayyem

Завтра в Києві відбудеться Марш за імпічмент. Це, можливо, єдиний шанс в мирний, законний спосіб зупинити сповзання України в диктатуру і нову Руїну.

Через чотири роки після початку Революції гідності влада нікого не покарала за злочини проти Майдану, переслідує політичних опонентів, масово порушує права людини, а головне – кожного дня грабує армію, заганяє в злидні пенсіонерів, позбавляє гідного майбутнього нашу молодь. Якщо ми їх не зупинимо зараз ми зрадимо Революцію Гідності, зрадимо всіх тих, хто віддав життя в Києві та на Сході України. Але ще гірше – ми втратимо країну.

Коли влада не має політичної волі побороти корупцію, припинити політичні репресії та навести лад в державі, політичну волю має проявити народ. Разом ми повернемо собі країну, разом переможемо ворога, разом – повернемо Крим та Донбас.

Тому я закликаю вас стати поряд з людьми, які вийдуть завтра на Марш за імпічмент. Це Марш всіх громадян України, справжніх патріотів, які не здаються, готові відстоювати свої спільні інтереси та поставити на місце намагання узурпації влади.

Зустрінемось у неділю 3 грудня, в Києві, в Парку Шевченка, о 12-й.
Я хочу обратиться к лидерам оппозиционных сил.

Завтра в Киеве состоится Марш за импичмент. Это, возможно, единственный шанс мирным, законным способом остановить сползание Украины в диктатуру и новую Руину.

Спустя четыре года после начала революции достоинства власть никого не наказала за преступления против Майдана, преследует политических оппонентов, массово нарушает права человека, а главное – каждый день грабит армию, загоняет в нищету пенсионеров, лишает достойного будущего нашей молодежи. Если мы их не остановим сейчас, мы предадим революцию Достоинства, предадим всех тех, кто отдал жизнь в Киеве и на Востоке Украины. Но еще хуже – мы потеряем страну.

Когда власть не имеет политической воли побороть коррупцию, прекратить политические репрессии и навести порядок в государстве, политическую волю должен проявить народ. Вместе мы вернем себе страну, вместе победим врага, вместе – вернем Крым и Донбасс.

Поэтому я призываю вас стать рядом с людьми, которые выйдут завтра на Марш за импичмент. Это Марш всех граждан Украины, настоящих патриотов, которые не сдаются, готовы отстаивать свои общие интересы и поставить на место попытки узурпации власти.

Встретимся в воскресенье 3 декабря, в Киеве, в Парке Шевченко, в 12:00.