Загрузка...
Загрузка...

Відомий одеський чиновник попався на великому хабарі

Служба безпеки України викрила на хабарі чиновника комунального підприємства Одеської міськради. Про це повідомляє прес-служба відомства.
Передает:https://korupciya.com/


Співробітники СБУ, спільно з працівниками прокуратури задокументували, що чиновник систематично вимагав гроші від підприємців за погодження дозвільних документів на торгівлю в місцях відпочинку на узбережжі Одеси.

Розцінки становили від півтори тисячі доларів за торгове місце.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника на робочому місці під час отримання хабара в розмірі чотирьох тисяч доларів США. За даними прокуратури Одеської області, затриманий є одним з керівників КП "Узбережжя". Низка одеських ЗМІ повідомляє, що це – Олександр Парайло, колишній директор КП "Ланжерон", а на даний момент – заступник директора КП "Узбережжя". Раніше його ім'я пов'язували з низкою незаконних споруд, що виникли на чорноморському узбережжі ще на початку 2000-х років.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (Одержання хабара в особливо великому розмірі) Кримінального кодексу.