Загрузка...
Загрузка...

Тетяна Денисова вперше розповіла, хто батько її сина


Тетяна Денисова розповіла, від кого вона народила сина

А сталося це відразу після виступу одної з пар, коли на сцену виїхав справжній крутий «байк». Хореограф тут же з сумом згадала свою лиху молодість і зізналася, що вона також колись давно піддалася спокусам молодої людини з татуюваннями і на мотобайку.

Суддя телешоу «Танцюють всі» прямо під час прямого ефіру шокувала глядачів своїм визнанням про те, що вона народила свого улюбленого синочка Льва … від байкера з численними татуюваннями. Тетяна Денисова мала на увазі свого екс-чоловіка красеня Іллю Страхова, 

Шок у глядачів і журналістів, до речі, викликав саме той факт, що Таня розговорилася на тему тата свого малюка прямо під час ефіру. Раніше ж ця тема, нагадаємо, була під дуже суворою забороною. Адже, Денисова завжди вважала за краще своє особисте життя ховати під сімома замками.

Також після шоу зворушена Денисова зізналася журналістам, що народження сина Льва тоді не допомогло врятувати їх сім’ю. Довелося розлучатися … І тепер у неї залишилися тільки одні приємні спогади і улюблений синок.
Джерело Новин