Загрузка...
Загрузка...

Анфіса Чехова схудла вдвічі (ФОТО)


Телеведуча і актриса Анфіса Чехова вразила новою фігурою. Зірка здивувала підписників в Instagram стрункою талією. 38-річна красуня поділилася секретом стрункості. Наприклад, на обід в одному з московських ресторанів вона замовила сироїдний суп зі спаржі з авокадо і зелений сік. – Я не сироїд і не веган, і не переконана вегетаріанка. Просто вмію слухати і чути свій організм. М’яса він вже не хоче кілька років. 

А нещодавно і птицю перехотілося. Залишилася риба і морепродукти, які я, не скажу, що дуже люблю. Зате овочі люблю. І супи. Особливо смачні. Без м’яса та засмажки. Тому що за медичними показаннями жирного і смаженого мені не можна. Ще пару місяців тому мій організм відмовився від цукру… зовсім, – зізналася Анфіса. 

Десерти актриса дозволяє собі рідко, та й ті “сироїдні з підсолоджувачами у вигляді стевії або сиропу агави”.  Читайте: Євробачення 2017 повинно проходити тільки в Одесі – Саакашвілі і Труханов І остаточно шокувала шанувальників Чехова відмовою від молочних продуктів, яєць, сої, хліба, мучного і вівсянки (якщо вони з глютеном). 

Шанувальники похвалили Анфісу за новий спосіб життя – актриса займається з персональним тренером з йоги – проте знайшлися і ті, хто не повірив, що “організм сам відмовився” від такого великого списку продуктів. До слова, травневу відпустку Чехова провела на Балі. Фото: Instagram

Джерело Новин