Загрузка...
Загрузка...

"Сюрпризи" і провокації найближчим часом - неминучі: Піонтковський спрогнозував "подарунки" Кремля на День незалежності України


Причому такі "сюрпризи" вже почалися і тривати вони можуть впродовж всього місяця до початку виборів у Держдуму РФ, вважає політолог.


Під час святкування Дня незалежності України з боку Росії можливі "сюрпризи, гидота й провокації". Власне, вони вже почалися. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський.

Відповідаючи на питання, "чи можуть бути "сюрпризи" з того боку на 24 серпня", він сказав: "Сюрпризи вже почалися. Вони триватимуть, як мінімум, весь місяць, до виборів в Росії (Вибори в Держдуму Росії пройдуть 18 вересня 2016 року. - ред.)".

У цьому контексті Піонтковський нагадав про те, що відповідні погрози вже звучали - зокрема, про те, що "ми не залишимо без помсти загибель наших військовослужбовців".

Таким чином, "всякі сюрпризи, гидоти, провокації - це неминуче найближчим часом", - заявив експерт. У той же час він підкреслив: "Все-таки рішення про справжню великомасштабну війну малоймовірно".
Джерело Новин