Загрузка...
Загрузка...

У ЛЬВОВІ ТА ХАРКОВІ ВИКРИЛИ МЕРЕЖУ БОРДЕЛІВ, БІЛЬШЕ СОТНІ ПОВІЙ ЗААРЕШТУВАЛИ



Також правоохоронці вилучили 200 тисяч гривень.
передает:http://tsn.ua/

У Львові та Харкові поліція ліквідувала мережі борделів, які були завуальовані під стриптиз-клуби. Про це повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України з посиланням на першого заступника голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції Вадима Трояна, передає УНІАН.

У результаті проведених обшуків було затримано близько 110 дівчат, більшість займалася проституцією.

У ході операції правоохоронців одночасно провели 11 обшуків у Львові та Харкові, у результаті яких вилучили кошти на суму близько 200 тис. грн, мобільні телефони та сім-карти, рекламну продукцію та "чорну бухгалтерію" (записи щодо клієнтів та кількості отриманих коштів).

Читайте також: Арсенал зброї, наркотики та дорогі авто: на Київщині викрили злочинців, які тримали 10 борделів

Також були встановлені особи директорів, адміністраторів, касирів та обслуговуючого персоналу будинків розпусти.

За даними Трояна, для роботи борделів частина приміщень клубів була переобладнана під кімнати для надання інтимних послуг. Також у клубах діяла окрема власна валюта, яка в еквіваленті дорівнювала гривні. Вартість сексуальних послуг приблизно становила від тисячі до 3,5 тис. грн за годину. 40% цієї суми залишалося у повії.

 Повідомляється, що клієнтами були переважно іноземці, серед них, зокрема, була велика кількість студентів вищих навчальних закладів.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії за ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що працівники правоохоронних органів викрили в Маріуполі елітний бордель, розташований у Будинку культури. У домі розпусти обслуговували іноземців.