Загрузка...
Загрузка...

НАТО відхилив пропозицію Путіна про умовах військових польотів над Балтикою



Країни НАТО відхилили пропозицію про скасування польотів військової авіації в регіоні Балтики без включених транспондерів, заявив президент Росії Володимир Путін.
передает:https://ukr.media/

"Наші партнери по НАТО пропозицію відхилили. Більш того, вони сказали, що відхиляють пропозицію Путіна. Путін тут не причому. Вони відхилили пропозицію Нійністе (Саул) - президента Фінляндської Республіки", - сказав Путін у четвер, відповідаючи на питання в рамках пленарної сесії міжнародного дискусійного клубу "Валдай".

Крім цього, російський лідер повідомив, що, незважаючи на наявні труднощі, міністерство оборони за його вказівкою вирішило питання про польоти російських військових літаків з включеними транспондерами в регіоні Балтійського моря.

"Для нас теж не так вже й просто піти на такий крок (польоти літаків з включеними транспондерами), тому що там є технічні речі, є і речі чисто військового характеру. Але я відповідні вказівки міністерства оборони дав - пошукати таку можливість, не завдаючи шкоди нашій безпеці.

І наше міністерство оборони таку можливість знайшло. Але наші колеги в НАТО не хочуть. Так що, будь ласка, всі питання - туди, до Брюсселя", - заявив Путін.