Загрузка...
Загрузка...

Сьогодні підписаний дуже важливий закон… Українці, тримайтесь! Тепер можете ні про що не хвилюватися!


«Український спецназ не тільки має свій закон, а тепер і свій День», – підкреслив глава         держави.Сообщает  http://www.unn24.com.ua

Відповідний документ глава держави підписав у ході зустрічі з українськими військовослужбовцями-спецназівцями.

За словами президента, підписання закону про створення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України є дуже важливою подією, так як країна продовжує боротися з російською агресією на Донбасі. Глава держави впевнений, що відповідний закон дозволить зробити захист України ще більш ефективним..

Слід зазначити, що даний закон визначає правовий статус і застосування Сил спеціальних операцій самостійно або у взаємодії з іншими видами ЗСУ для спеціальних операцій по створенню сприятливих умов для успішного проведення військово-політичних та інших заходів з метою захисту держави. Додамо, що підписаний Порошенко закон був розроблений відповідно до стандартів Північноатлантичного альянсу.

Разом з тим, в ході сьогоднішньої зустрічі зі спецназівцями, гарант Конституції підписав указ, яким встановлюється День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Відтепер нове військове свято буде щорічно відзначатися 29 липня.