Загрузка...
Загрузка...

У ДНІПРІ МОЛОДИКИ ЗНЯЛИ ЗНУЩАЛЬНЕ ВІДЕО З ПОЛІЦЕЙСЬКОЮ, ЯКА ЗНЕПРИТОМНІЛА НА ВУЛИЦІ



Кривдників розшукують через ненадання допомоги. У Дніпрі розшукують кривдників патрульної поліцейської, які замість надати дівчині допомогу, знімали на відео глузування над нею.
передает:http://tsn.ua/

 На записаних молодиками кадрах дівчина у формі перебуває у нездоровому стані, не розуміє, що з нею відбувається.

Замість викликати швидку троє невідомих насміхаються над людиною, яка ледве тримається на ногах. Перед цим патрульна знепритомніла і впала на вулиці.

Відео молодики виклали у Мережу із підписом, що поліцейська - під наркотиками. Це вже спростували лікарі. Експертиза не виявила у крові ані слідів наркотиків, ані алкоголю. Зараз патрульна у лікарні в стані середньої важкості.

Медики проводять обстеження, щоб встановити діагноз. У поліції кажуть, що 24-річна патрульна раніше проходила лікування через загострення хвороби серцево-судинної системи.

Правоохоронці розшукують молодиків, які не надали допомогу людині. "Є стаття 136 – це є залишення людини в безпорадному стані, оскільки було потрібно викликати медичну допомогу, і вони чітко бачили, що вона впала, що вона втратила свідомість", - прокоментував керівник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс.