Загрузка...
Загрузка...

Українці, швидше знімайте всі гроші з карти приватбанку! Їх почали масово блокувати!



Надійшла така інформація. Зараз проводиться перевірка в приват банку про прийом грошей за комерційну  діяльність на карти. Причому дзвонять не тому кому приходять оплати, а тим хто вам переводить. Якщо хто скаже, що гроші перевів за послугу, навіть за навчання, тоді вашу карту блокують і карту того, хто переказав теж.
передает:http://korupciya.com/

Після блокування штрафи і податкова. Людей попереджати марно, будь хто просто розгубиться. Перевірка по всіх містах дуже потужна. Інфо з перших рук. Зараз дуже щільно взялися за фіз осіб і їх доходи. Це дружня порада. Донесіть до ваших всіх цю інформацію. Якщо раптом вам або Вашому одержувачу подзвонять з Call-центру Приват банка і попросять назвати ПІБ одержувача і мета платежу, ПІБ він може назвати, але мета платежу завжди повинен називати – переказ грошей знайомому (родичу) на подарунок, або повернення боргу.

ЗАБОРОНЕНО вказувати, що він за щось там оплачує .. В іншому випадку Приват банк блокує Вашу і його карту. Ні в якому разі не вказуємо в коментарі будь-які дані, ні ПІБ, ні рахунку.

PS. продзвони з Call-центру Приват банка почалися з цього тижня і йдуть по різних містах