Загрузка...
Загрузка...

Мільйон, джип, власна квартира: як розкошує 27-річна замміністра енергетики України (ФОТО)



Кабінет міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції 27-річну Наталію Бойко.
передает:http://korupciya.com/
Вона буде очолювати напрямок євроінтеграції – співпраця з міжнародними партнерами — ЄБРР, Світовим банком, донорами. Також буде займатися енергетичною стратегією Міненерго. Пропозицію зайняти пост заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшло від голови Міненерго Ігоря Насалика.

Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ. У 2015 році вона була головним консультантом головного департаменту з питань реформ Адміністрації президента України. А раніше працювала в офісі компанії ERM в Німеччині на посаді консультанта та координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній і фінансових інститутів.

Наталя є аспірантом Львівського національного університету імені Івана Франка, в якому у 2011 році отримала диплом магістра з відзнакою.

Як виявилося, дівчина родом зі Львова і в цьому місті, згідно електронної декларації за 2016 рік, у неї у власності є квартира площею 139,4 кв. м і гараж. Також вона володіє п'ятою частиною ще однієї квартири та підвалу у Львові, а проживає у Києві.




У документі зазначено, що житло площею 66 квадратних метрів їй безкоштовно надає пан Андрій Оленюк. Він є партнером незалежної юрфірми EVERLEGAL. Судячи з його профілем у "Фейсбуці" він вчився з Наталею в одному університеті. Наталія проводила наукове дослідження з формування енергетичної політики в Інституті економіки енергетики Токіо (Японія).

З коштовностей дівчина задекларувала тільки обручку Tiffany & Co, яку отримала 31 грудня 2016 року. Швидше за все вона отримала пропозицію руки і серця прямо в новорічну ніч. А буквально кількома днями раніше, Наталія купила собі автомобіль.

29 грудня 2016 року вона стала господинею міського позашляховика Toyota C-HR, який придбала за 747 тис. 939 грн. Що стосується грошових накопичень, то у Бойко 235 тис. грн, $18 тис і €9 тис, що в сукупності за курсом НБУ на 22.02.2017 становить близько мільйона гривень.