Загрузка...
Загрузка...

Зухвале пограбування у Франківську: З автівки на очах у власника викрали 15 кг золота



Подія трапилась 4 квітня близько 19:30 на парковці супермаркету “Велес”, що на Вовчинецькій.
передает:http://www.blitz.if.ua/

Як повідомив правоохоронцям франківець, близько 19:30 він спільно з знайомим зупинився на парцовці магазину Велес. Відійшовши на декілька метрів він почув як у його автомобілі “Renault Duster” спрацювала сигналізація. Прибігши до автівки він побачив як із транспортного засобу “Volkswagen Bora” вийшлов невідомий у чорному та в балаклаві, розбив заднє скло його машини та витягнув сумку з коштовностями та готівкою. Загалом, 15кг золота т, пише Бліц-Інфо.

Після чого заявник намагався відібрати сумку, але йому не вдалось. Злодії скрилися у невідомому напрямку.

Слід зауважити, майже одразу після пограбування небайдужі повідомили про автівку, яка горить неподалік Вовчинців. Свідки стверджували, що невідомий підпалив машину та втік у бік міста. Як виявилось, це був той самий “Volkswagen Bora”, на якому втекли злодії.

Як розповіла у коментарі  Бліц-Інфо керівник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в області Мирослава Белдик, зараз правоохоронці шукають викрадене золото.

“Поки ми його не знайшли, не можемо точно сказати скільки золота було. Посилаємося на свідчення потерпілого, що у сумці було 15 кг золота. Чоловік є представником приватного підприємства, і займається реалізацією золотих виробів за західній Україні“, – каже речниця обласного управління Нацполіції.

Варто зауважити, що раніше оприлюднену інформацію стосовно викрадення 400 тисяч доларів у поліції не підтвердили.

Мирослава Белдик також повідомила, що автомобіль на якому втікали зловмисники знайшли на дорозі між Вовчинцями та селом Колодіївкою.

“Авто хотіли спалити, щоб замести за собою сліди. Це їм не зовсім вдалося. Правоохоронці почали досудове розслідування за статтею 186 ч.5 (грабіж в особливо великих розмірах вчинений групою осіб). Даних по автомобілю немає. Зараз авто вилучено, як речовий доказ і проводяться слідчі дії“, – пояснила прес-офіцер.