Загрузка...
Загрузка...

Стали відомі нові подробиці вибуху в Санкт-Петербурзі




Хлопець, що постраждав внаслідок вибуху біля однієї з бібліотек Санкт-Петербурга є 17-річним студентом, який мешкає у Всеволожську Ленінградської області, щоправда, за попередньою інформацією, раніше його сім'я проживала на Васильєвському острові, де стався інцидент.

Як повідомляє місцеве видання "Фонтанка", він навчається на першому курсі хімічного факультету технологічного університету на денному відділенні бюджетної форми.
передает:http://24tv.ua/

Свідки описують подію так: студент підійшов до входу бібліотеки, у нього був на спині рюкзак, в якому він порпався, і в якийсь момент пролунав вибух.

Наразі фахівці не можуть встановити склад пристрою, який вибухнув. За попередньою інформацією, він був без оболонковим і не мав вражаючих елементів.

До слова, ресурс також опублікував відео із соцмереж потерпілого. На кадрах видно, якими небезпечними справами полюбляє займатися хлопець.

Наразі підліток перебуває у дитячій лікарні та вже переніс операцію. Йому діагностовано травматичну ампутацію кисті руки, другу руку скоріш за все вдасться врятувати.

За інформацією "Фонтанки", його стан є вкрай важкимі він перебуває у шковому стані, натомість віце-губернатор Санкт-Петербурга Анна Мітяніна стверджує, що загрози життю хлопця немає.

Додамо, що головне слідче управління СКР у Санкт-Петербурзі порушило кримінальну справу за фактом отримання травм підлітком в результаті вибуху саморобного вибухового пристрою, повідомила прес-служба відомства.

Щоправда, стаття, за якою порушено справу, не уточнюється.

До слова, у мережі вже опублікували відео останніх секунд перед вибухом.

У ролику показано, як 17-річний студент вийшов на вулицю через торговий центр і опісля зайшов на ґанок бібліотеки з боку головного входу, який в момент візиту молодої людини було закрито. У бібліотеку хлопець так і не зайшов, проте незрозуміло, чи збирався він в неї, або ж просто шукав затишне місце.

Нагадаємо, раніше сайт "24" повідомляв, що у Санкт-Петербурзі в руках молодого хлопця вибухнув невідомий предмет.