Загрузка...
Загрузка...

Невже збожеволів: Ляшко суперечить сам собі! Аналітик розповів ВСЮ правду про прийняття скандального закону!



Незважаючи на те, що лідер українських радикалів гостро виступає проти подвійних тарифів на газ, він сам голосував за законопроект, у пунктах якого це передбачено, передає Корупція Інфо
передает:http://korupciya.com/

Про це в ефірі інформаційного проекту «Перші про головне. Коментарі» зазначив політичний аналітик Валентин Гладких.

«Я б хотів дещо нагадати Олегу Валерійовичу Ляшку. Йому не треба далеко ходити і шукати чорта, коли той сидить у нього за спиною. Нехай би краще цей депутат подивиться на Закон України «Про ринок природного газу». Бо, можливо, тоді Ляшко із подивом для себе відкриє, що сам спільно з фракцією голосував за подвійну абонентську плату за газ», – розповідає аналітик.

Гість програми упевнений, що подальша доля політика-радикала розвиватиметься за одним із двох ймовірних сценаріїв.

«У мене є дві версії наступних дій Олега Ляшка. По-перше, йому можуть кинути кістку, а він, виляючи хвостиком, побіжить і буде розказувати нам діаметрально протилежні речі. Зокрема, як це відбувалося, побачили всі на виборах. Або ж Олегу Ляшку дадуть команду «фу!». І він покірно, покрутивши хвостиком, забіжить у свою буду. І буде там сидіти до тих пір, доки його послуги у вигляді таких перформенсів не знадобляться знову», – упевнений Валентин Гладких.