Загрузка...
Загрузка...

Тягнибок “наїхав” на Блок Порошенка через абонплату за газ. Ви будете приголомшені його словами!



ТЯГНИБОК: Те, що влада дає задню в питанні абонплати – наслідок наших дій на захист народу
передает:http://korupciya.com/

Серед ночі Президент зробив заяву: треба скасувати абонплату за газ. І вже з самого ранку у Верховній Раді депутати від БПП аж заходяться у праведному гніві, підтримуючи гаранта, – Корупція Інфо

Але хвилиночку, шановні, а хіба не ви ініціатори цього здирницького незаконного оброку? Із кого ви взагалі робите дурнів? Лишень учора заступник голови президентської фракції розповідала про те, що абонплата за газ – це велике благо. А сьогодні вже все?

До того ж, хочу нагадати, хто такий голова НКРЕКП Дмитро Вовк, чий підпис стоїть під постановою про абонентську плату за газорозподіл, запроваджену з 1 квітня. Дмитру Вовку на момент призначення керівником головного державного енергетичного регулятора було лише 24 роки. До того часу він ніколи не працював у царині енергетики.

А попереднім місцем роботи, аж до кінця 2015 року, була посада національного менеджера кондитерської корпорації «Рошен» – місто Москва, Російська Федерація…А ще до того – інвестиційна компанія Гонтаревої, де Дмитро Вовк був помічником віце-президента. То чи є цей чиновник самодостатнім? Чи є він фахівцем у енергетичних питаннях?

Узагалі ж це треба вміти – спочатку обкласти людей додатковим злочинним податком, а потім, коли по всій Україні прокотилася хвиля обурення, робити вигляд, що ти до того непричетний.

Може, годі припасовувати «совєцкоє наслєдіє» до українських реалій? Це так любили робити в Союзі: спочатку створювали проблему, а потім усім колгоспом під камери її розв’язували – мовляв, подивіться, яка влада хороша.

До речі, ще невідомо, чи скасують абонплату на газ насправді. Бо ж не факт, що не придумають якісь нові субсидії, аби все одно дерти додаткові гроші з кишень громадян на користь власників облгазів. Бо вже сьогодні зранку НКРЕКП заявила, що «запровадження принципу потужності міститься в Меморандумі про співпрацю з Міжнародним валютним фондом».

Дату розгляду питання про призупинення дії абонентської плати за розподіл газу НКРЕКП запланувала аж на наступний тиждень – 10 квітня. Тобто не поспішають скасовувати – певно, так сильно хочуть!

ВО «Свобода» наполягає на тому, щоби здирницьку абонплату за підключення до системи газопостачання було скасовано негайно! У найближчі дні з нашої ініціативи місцеві ради по всій Україні розглянуть це питання і звернуться до Президента та уряду з відповідною вимогою.

Ще вчора Рівненська «Свобода» повідомила про план обласної ради зібратися на позачергове засідання через абонплату за газ. Фракція ВО «Свобода» у Луцькій міській раді зареєструвала проект рішення «Про звернення щодо відміни абонентської плати за підключення до системи газопостачання».

Про скликання позачергової сесії Івано-Франківської міськради заявив міський голова Руслан Марцинків. Те саме питання свободівці порушують сьогодні на сесіях Київської і Тернопільської міських рад. Завтра його розглянуть на сесії Львівської обласної ради.


Те, що влада дає задню в питанні абонплати – наслідок наших дій на захист народу. Бо побачили, що ми, українці, цього не проковтнемо. Не дамо їм нагоди вкотре обманути й обікрасти людей!