Загрузка...
Загрузка...

Тримайтеся: Пропозиції Парубія, що сколихнула всю Україну! Це може змінити життя кожного з нас!



Голова Верховної Ради Андрій Парубій під час Київського форуму з питань безпеки заявив, що Україні потрібно розширити поняття безпеки з урахуванням енергетичних, економічних, інформаційній і гуманітарної , а також посилити співпрацю з країнами Східної Європи, – передає Корупція Інфо
передает:http://korupciya.com/

«Я впевнений, що наше завдання сьогодні полягає в двох вимірах. В одному вимірі – це істотно розширити розуміння питань безпеки, і я про це вчора говорив з президентом Парламентської Асамблеї НАТО, про те, що поки ми не підготуємо дуже ефективних і дієвих відповідей на енергетичну безпеку, економічну, інформаційну, гуманітарну, нам буде складно дати адекватну відповідь тільки на військову загрозу. Ми маємо в своєму розумінні істотно розширити розуміння і проблема безпеки», – сказав Парубій.

За його словами, наступне, що потрібно зробити – посилити співпрацю і взаєморозуміння з країнами Східної Європи в рамках спільного євроатлантичного союзу вільних народів. Він переконаний, що країни, які знаходяться на кордоні з Росією, швидше деякі європейські держави розуміють глобальність і небезпеку тієї загрози, яка походить від Путіна і від Кремля.