Загрузка...
Загрузка...

“Паті у Льовочкіна на хаті”: Тимошенко полетіла на зустріч з Льовочкіним і Онищенком і не з’явилася в Раді



Лідер парламентської фракції партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вилетіла з України для зустрічі з народними депутатами Сергієм Льовочкіним та Олександром Онищенком.
передает:http://korupciya.com/

Як повідомляє власне джерело ІНФОРМАТОРа, разом з політиком летить її донька Євгенія Тимошенко.

Сьогодні о 06:25 вони вилетіли у Мюнхен на пасажирському літаку. Юлія та Євгенія Тимошенко вирушили з аеропорту «Бориспіль» рейсом LH 2547.

У Мюнхені Тимошенко та її донька здійснять пересадку до Ніцци. Там у народного депутата запланована зустріч із Сергієм Льовочкіним та Олександром Онищенком.

За даними сайту Верховної Ради, Юлія Тимошенко сьогодні не присутня на сесійному засіданні парламенту. Так само не брав участь у голосуваннях представник “Опозиційного блоку” Сергій Льовочкін.

Імовірно, переговори депутати проведуть у маєтку народного депутата від “Опозиційного блоку” Сергія Льовочкіна на Лазурному узбережжі. За парканом вілли, розташованої у містечку Сен Жан Кап Ферра, також проводили зустрічі члени депутатської групи “Воля народу” Олександр Онищенко та міністр екології і природних ресурсів України Ігор Шевченко.

Зокрема, іще улітку 2015 року Ігор Шевченко провів декілька днів у Монако та Ніцці в той час, коли під Києвом горіла нафтобаза “БРСМ-Нафта”. Повернувся з Європи високопосадовець уже літаком Олександра Онищенка.

Нагадаємо, за посередництва депутата Олександра Онищенка лідерка “Батьківщини” добилася призначення на посаду міністра екології і природних ресурсів Ігоря Шевченка.

Сам депутат визнав, що заплатив Юлії Тимошенко за використання квоти її політсили для призначення свого помічника Шевченка на посаду в уряді.