Загрузка...
Загрузка...

Чергова світова війна так і не почалася... Видихаємо




Ну що, мої любі... Судячи з того, що дід прокинувся й спостерігає звичайну ранкову активність у фейсбуці – о п'ятій годині ранку кінець світу не відбувся, пан скажений ховрашок, вибачайте за мою хранцузьку, засцяв на світлий день Сонця (тобто, 106-й день народження його пришелепкуватого покійного дідуся) й випробування ядрьоной бімби не відбулися – а відтак, не почалася ковирнадцята світова війна передает:http://24tv.ua/

Як казав мудрий Хем Гамджі, батько Сема Гамджі, який разом з Фродо Беггінсом ходив до Мордору утилізувати дизайнерську флешку з бекапом Саурона:

Живі будемо – не помремо, а не помремо – то й їсти захочемо.

Щодо можливості скаженого ховрашка розв'язати глобальну ядерну війну: у того злого товстуна зараз є ядерні заряди, які силою дорівнюють тій бомбі, що її американці скинули в 1945-му на Нагасакі. Такий вибух – все одно страшний, але тактичний, локальний.

Що погано – так це той факт, що оті північні корейці щойно випробували ракету середнього радіусу з параметрами, яких у них ще ніколи не було. Ця ракета спокійно дістає до Західного узбережжя США, що й послужило причиною отих різких рухів Трампа.

Що незрозуміло – звідкіля це в них раптом такий прорив у технологіях взявся. Самі б точно не допетрали, а судячи з реакції Китаю – це їм не китайці дали. Я ні на яке хуйло не натякаю, я прямо кажу – кому вигідно, аби Трамп завівся з Кимом та забув про когось іншого?

Мало не забув: успішні випробування таки мали місце. Випробування нової моделі американської поведінки щодо злочинних держав, які вихваляються ядерною зброєю.