Загрузка...
Загрузка...

Так про владу не говорив ніхто: Семенченко “За Сирію, за Донбас, за Крим”. Слова які сколихнули всю країну!



Народний депутат України Семен Семенченко заявив, що народ України не повинен платити гроші в бюджетні "дірки". Також він зазначив, що українською владою є "псевдоукраїнські бариги". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, – передає Корупція Інфо
передает:http://korupciya.com/

"…Народ України не повинен платити зі своєї кишені в бюджет "дірки", беручи на себе всю тяжкість Мінських договорняків та "хотілки" псевдоукраїнських бариг (які на жаль тимчасово є українською владою).

За свої авантюри кожен день має платити уряд держави окупанта. Кожен день. За Сирію, Донбас, Крим…", – написав Семенченко.

Нагадаємо,  нещодавно в коментарі телеканалу NewsOne народний депутат Семен Семенченко заявив, необхідно повністю конфіскувати російський бізнес на території України.

"У відповідь на націоналізацію, нам необхідно прийняти закон на тимчасово окупованій території, назвати війну війною, висунути Росії позови за всі підприємства і втрачені життя, повністю конфіскувати російський бізнес на території України і повністю знищити всі засоби масової інформації, які працюють на агресора", – пояснив політик.

За його словами, якщо українська влада так вдало домовилися з Путіним, Захарченко і Ахметовим по прибутковому бізнесу, точно так само вони повинні домовитися про те, щоб відпустили полонених  з підвалів українських бійців, які протягом трьох років захищали Україну.

"Наша вимога ще одне – відпустити полонених і припинити обманювати людей. Вони зараз заручники і Порошенка, і Путіна", – підсумував Семенченко.

Нагадаємо, Семенченко переконаний, що збройний напад на блокпост учасників блокади на Донбасі може бути провокацією. На його думку, у деяких нападників є досвід участі в бойових діях.