Загрузка...
Загрузка...

Рішення, яке могло б змінити долю всієї України! Що з цього вийде? Та як це вплине на життя кожного з нас!



Голова Херсонської обласної держадміністрації Андрій Гордєєв вважає, що Україна може повернути анексований Росією Крим "без єдиного пострілу", завдяки самим кримчанам, зокрема, ініціативи надання тисячі безкоштовних місць у вузах області для кримчан, – передає Корупція Інфо
передает:http://korupciya.com/

"Я впевнений, що шлях деокупації Криму лежить через людей. Тому ми ініціюємо надання 1000 місць на безкоштовне навчання в херсонських внз дітей з Криму.

Треба їм допомагати, навчати їх, давати їм проєвропейський вектор розвитку, право дихати повітрям свободи і надавати можливість своїми очима отримати правдиву інформацію про Україну. Щоб повертаючись додому, вони могли формувати цю атмосферу свободи в Криму. Я вважаю, що через цю тисячу молодих людей ми зможемо без єдиного пострілу повернути Крим", – заявив Гордєєв.

Крім того, зазначив він, владі необхідно створювати більш комфортні умови життя в регіонах.

"Нам потрібно в Херсоні змінювати нашу інфраструктуру, будувати правильні дороги, робити доступним гарну освіту молоді, надавати якісні медичні послуги, тобто створювати комфортні умови проживання в будь-якій точці області. І тоді кримчани, побачивши цю різницю в умовах життя, задумаються про помилковість свого рішення", – вважає голова облдержадміністрації Херсонщини.

Нагадаємо, раніше Міністерство освіти і науки України опублікувало оновлений перелік освітніх центрів "Крим-Україна" та "Донбас-Україна", де випускники шкіл з анексованого Криму та окупованих територій Донбасу можуть подати документи на вступ до українських вишів.

Зокрема, у Херсоні такі освітні центри будуть діяти в трьох вузах – Херсонському державному університеті, Херсонському національному технічному університеті та Херсонській державній морській академії.