Загрузка...
Загрузка...

Важливо! З 1 ЛИПНЯ ПЕРЕСТАНЕ ПРАЦЮВАТИ SKYPE — MICROSOFT ПОПЕРЕДИВ ПРО ПРИПИНЕННЯ ПІДТРИМКИ!


На сторінці завантаження Skype з’явилося попередження про припинення підтримки продукту Skype 4.3 для Linux, починаючи з 1 липня 2017 року. 

Користувачам рекомендовано перейти на новий додаток для Linux, яке побудоване з використанням платформи Electron, тобто є упакованої в самодостатнє додаток надбудовою над Chromium і Node.js, в якій виконується розширений web-клієнт.

Передает:http://izvestia.kiev.ua/
Нагадаємо, в лютому поточного року деякі користувачі Skype 4.3 для Linux отримали повідомлення про припинення підтримки класичного клієнтського ПО починаючи з першого березня, але пізніше співробітники Microsoft спростували цю інформацію, пославшись на помилку в розсилці. Але в підсумку, виявилося, що компанія Microsoft лише на 4 місяці відклала припинення підтримки Skype 4.3 для Linux. НЕСПОДІВАНІ ОНОВЛЕННЯ ДЛЯ SKYPE: ТОТАЛЬНЕ СТЕЖЕННЯ, БОТИ І ЗВ’ЯЗОК З YOUTUBE Інтерес до Skype 4.3 для Linux зберігався, так як він залишався останньою редакцією Skype, яка підтримує пряме взаємодія між клієнтами в режимі P2P, в той час як новий Skype може працювати тільки через централізовані сервери Microsoft, не підтримує повний спектр можливостей старого Skype і має проблеми зі стабільністю (продукт має статус бета-версії). Крім того, нова версія Skype поставляється під іншим ліцензійною угодою та угодою конфіденційності, в якому згадується можливість збору і передачі даних про користувачів.