Загрузка...
Загрузка...

ЕКСКЛЮЗИВ! Депутати почали спішно залишати Україну! ПРИЧИНА ВАС ШОКУЄ!


Перший з них кримінальний авторитет і бандит з 90-их В’ячеслав Костянтинівський.

Передает:best-info
Він добровільно написав заяву про складання мандата, а в Радикальної Партії кажуть, що він готується покинути Україну найближчим часом.

В’ячеслав Костянтинівський написав заяву про відмову від мандата народного депутата.

Про це він повідомив на Facebook в четвер увечері.


«Сьогодні прийняв рішення, яке звалило величезний вантаж з моїх плечей. Написав заяву про відмову від депутатського мандата. Завтра вранці воно буде в секретаріаті ВР і, сподіваюся, буде проголосовано на наступній сесії. Перший раз я хотів це зробити через півроку після обрання, але кілька разів відкладав, сподівався, що звикну », – написав Костянтинівський.

Костянтинівський заявив, що майже три роки в Раді були самими похмурими в його житті.

«Я бажаю цього парламенту терпіння і успіхів з реформами, але вже без мене. Сподіваюся, зможу приносити користь працюючи в бізнесі. Мені здається, наші ресторани і клуби робили Київ хоч трохи більш комфортним і європейським. Дякую своїм виборцям за довіру і прошу вибачення за те, що не зміг повний термін захищати їх інтереси. Боротьбу за повернення землі радгоспу «Пуща-Водиця» продовжуватиму, команда юристів вже працює », – написав політик.

У партії Ляшка кажуть, що 3 місяці тому Костянтинівський почав терміново продавати своє майно. Всі крім ресторанів! Ці та інші вчинки говорять про те, що Костянтинівський готується покинути Україну найближчим часом.

Буквально кілька днів тому ми писали про Розенблата:
«Народний депутат» від БПП Борислав Розенблат, зняти з якого недоторканність рекомендував регламентний комітет, скасував вже два телевізійних ефіри, в яких повинен був взяти участь.

Також відомо, що злодій Розенблат відмовився здавати свої паспорти (ред. Крім українського у крисениша від БПП є ще як мінімум два громадянства)

Це пов’язано з наміром депутата терміново покинути Україну. Повідомляють в кулуарах ВРУ самі депутати.

Раніше стало відомо, що регламентний комітет схвалив зняття недоторканності та арешт нардепа від БПП Борислава Розенблата. Комітет схвалив всі подання Генпрокуратури проти Розенблата і направив їх на розгляд парламенту.

Також відомо, що БПП покинув Олег Петренко. Після виходу з фракції Порошенко він пропав. Не виключено, що депутата вже немає в Україні.